Blog

TDB -Tävlingsdatabasen

För att på ett enkelt sätt kunna sköta anmälningar till tävlingar så har Svenska ridsportförbundet utvecklats Tävlingsdatabasen, förkortat TDB. TDB är ett system där du registrerar sig själv som ryttare och sedan kan du lägga till en eller flera hästar och deras uppgifter. Är du en förälder så kan du ha ditt/dina barn samt fler hästar registrerade i databasen. För att gå med så är det bara att fylla i sin mailadress och personuppgifter, sedan har du ett konto. För att kunna anmäla till tävlingar via tjänsten så måste ryttare och häst ha giltiga licenser samt grönt kort. Detta fyller du i/beställer via TDB.

Anmäla till tävling

När du har allt iordning och vill anmäla till tävling så är det bara att klicka din in på tävlingsterminen. Här väljer du vilken typ av tävling du är intresserad av, tex hoppning, dressyr, lokal eller regional tävling, ponny eller häst osv. Är du intresserad av flera alternativ så är det bara att bocka för dessa. Antingen så kan du välja att se alla tävlingar i hela Sverige (vilket blir mycket) eller så väljer du efter klubb, län eller avstånd från din hemadress. När du sedan har hittat en intressant tävling som är öppen för anmälan så är det bara att välja häst (och eventuell ryttare) och klasser. Tänk på att du får göra max 2 starter/ekipage per dag. När du är anmäld till tävlingen så måste du se till att ha pengar inne på ditt saldo som du har på TDB, dessa måste finnas inne på ditt konto innan sista dagen.

Startlistor och ryttarmeddelande

De allra flesta klubbar är anslutna till Equipe.com, som är en tjänst för resultat och startlistor. Kär kan du ha koll på din klass och startnummer, eller följa en kompis online. En webshop med bilder finns också.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

— required *

— required *