Blog

Stockholm Horse Show, en av mina favoriter lägger ner

När det kommer till tävlingar, evenemang och utställningar så är Stockholm Horse Show en av mina absoluta favoriter. Dit försöker jag att åka varje år och verkligen ta mig tid att se allt som händer där. Men tyvärr är hela tillställningen nerlagt, det sista gick av stapeln förra året i december och nu när man ska besöka deras hemsida så möts man av detta:

”Evenemanget Stockholm International Horse Show är nedlagt.
För mer information om de tidigare arrangörernas verksamhet besök www.Globearenas.se alternativt www.ridsport.se”

Den 1 december avslutade man det sista i raden av alla shower inne i Ericsson Globe. Det sista var den 21:a i raden sedan starten.

Men misströsta ej, man lägger ner Stockholm Horse Show för att slå sig ihop med ett annat större event som ska hållas i Friends Arena i fortsättningen. Nya namnet blir ”Sweden International Horse Show”.

Sweden International Horse Show anordnas den 27 till 30 november 2014 i Friends Arena. Evenemanget är ett samarbete mellan Friends Arena, Svenska Ridsportsförbundet och Internationella Ridsportsförbundet FEI.

Det blir ett par intensiva dagar med massor av aktiviteter och andra saker. Det blir tävlingar, mässor och frågestunder. Allt handlar om hästar!

Jag kommer absolut att försöka ta mig dit i vinter, till Friends Arena. Det ska bli spännande och se om man har kommit på något nytt med Sweden International Horse Show, eller om det är ungefär samma upplägg som Stockholm Horse Show? Det återstår att se!

Hoppas vi ses där inne på Friends Arena i november!

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

— required *

— required *