Blog

Recension av Golden Derby från Netent

Det kan nog vara så att många har blivit alltför vana vid att Netent alltid ger ut spel som är något utöver det vanliga. Man ser på den coola grafiken på deras slot Golden Derby och reagerar inte ens! Detta trots att det rör sig om väldigt hög nivå och bilder och animationer som gör att spelupplevelsen blir så njutbar. Den här sloten är en av Netents bästa inom kategorin sport och då särskilt för den som gillar hästsport. Här kommer du att få vara med om en derbyupplevelse i ett format som känns både unikt och spännande. Sloten går att testa helt gratis och det kan man göra utan att ens logga in på ett casino online. Det är bara att klicka på den för att köra i demoversion.

Tema och grafik

Det här spelet känns jordnära samtidigt som det är spännande och lukrativt. Layouten är väldesignad och det är som alltid med Netent slots enkelt att se hur man ska spela. Temat är uppenbart och man behöver inte veta allt om hästkapplöpningar för att förstå vad det handlar om. Faktum är att Golden Derby sloten kan tänkas tilltala precis alla och inte bara de som vet hur man uppför sig på en verklig hästkapplöpningsbana. Hästarna som är med i spelet är detaljerade och det är särskilt fint. Man kan verkligen få känslan av att befinna sig på en bana där hästar frustar och jockeys och punters svettas av nervositet.

Särskilda funktioner och egenskaper

I varje race i sloten så finns det åtta hästar. Varje häst rids av en jockey som har en unik färg på kläderna så att man ser skillnad. Man kan som spelare välja mellan fem olika satsningar. Man kan satsa på ett en häst kommer att vinna, man kan satsa på att en häst får första eller andra plats, man kan satsa på att en häst hamnar bland de bästa tre, och så kan man välja satsningar där två hästar kommer att vara med.

När man satsar på två hästar så kan man vinna när de hamnar på första och andra plats och då ska det vara i rätt ordning. Man kan också satsa på att de får första och andra plats utan specifik inbördes ordning.

Något som kan vara intressant att veta är att det inte är slumpen som avgör vilken häst som vinner. Det skulle man ju kunna tro då det rör sig om en vanlig slotsmaskin men så är det alltså inte. Netent har istället tagit fram en spelautomat där odds räknas ut med tanke på hur en häst har klarat tidigare race. Det här påminner en hel del om verklighetens derby.

Den kanske bästa egenskapen i denna slot är jackpotten. Varje race ger chansen till en stor vinst. Man ser jackpottnumret så snart som racet drar igång och man får hela vinsten om alla hästar placerar sig i enlighet med numret som du fått. Om bara en del av hästarna kommer in i rätt ordning så kan du fortfarande få en del av potten. 6 hästar i rätt ordning ger 10 % av vinsten. Inga freespins finns i denna spelautomat men här kan du däremot plocka freespins.

Satsningar och vinstchanser

Det går att satsa rätt så lite på sloten och tvärtom att lägga en större slant på den. Det gör att Golden Derby faktiskt passar bra till olika spelare med olika budget för slots. Det ska också sägas att man här har en RTP (utbetalningsprocent) på 93.1. Det slår inga rekord men ser ändå till att sloten ger tillbaka en stor del av det som satsas på den. Även om det känns som ett verkligt derby så får man inte glömma bort att det trots allt är en slot. Du ska ha tur för att vinna, men här får du mycket mer underhållning så även om du inte vinner stora pengar så kommer du att ha kul.

Netents Golden Derby slot kan rekommenderas till alla som vill testa något som är lite annorlunda men som ändå inte kräver för mycket. Ta det hela i lugn takt och testa gratis så att du är helt klar på reglerna som gäller innan verkliga pengar läggs på spelet

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

— required *

— required *