Blog

Butikstips för hästtillbehör

På Hööks, (hooks.se), hittar du en trevligt och elegant Internetbutik som har allt för ryttare, hästar och hundar. Hööks har en lång och gedigen historia inom allt som rör hästar och hästsport. Redan 1931 startade den nuvarande ägaren Bengt Hööks styvfar ett sadelmakeri i Eksjö. Från detta så har företaget utvecklats till vad det är idag, och följt hela den svenska utvecklingen från arbetshäst till ridhäst och hästsport.

Med vetskapen om detta så kan vi vara säkra på att Hööks och hooks.se är bra val när det gäller allt du behöver för dig och din häst, med kunskap och kvalitet.

Idag är Hööks Hästsport AB det ledande företaget inom svensk hästsport, och har ett av de största sortimenten inom allt som berör hästar, hästsport och hundar. Hööks Hästsport AB finns representerade i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Det som gör att Hööks är ledande inom hästsport i Sverige är en unik 24 timmars service för alla kunder, samt serviceinriktning, kvalitetsmedvetenhet och att de produkter som säljas skall vara prisvärda. Ett val av Hööks, (hooks.se), gör helt enkelt att du får kvalitet till rätt pris av en personal som är kunnig, lyhörd och engagerad.

Denna service får du på Hööks Internetbutik, hooks.se

När du handlar hos hooks.se, så vet du redan att du får kvalitet. Du får även alltid unika 60 dagars öppet köp, och fri leverans vid order överstigande 2000 kronor. Din beställning skickas normalt inom 1 till 3 dagar.

Din order kan betalas på många olika sätt, vilket innefattar allt från säker kortbetalning, postförskott, direktbetalning via Nordea eller Handelsbanken till delbetalningar via Hööks-konto. Det finns även möjligheter att köpa presentkort, som naturligvis kan användas som betalning vid köp.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

— required *

— required *